dilluns, de maig 16, 2005

La ficció necessària

No seria destrellatat fer una adaptació del Tirant a còmic, una gran producció (un bon volum) d'estètica manga però amb estil propi. Caldria un dibuixant mínimament bo, un guionista amb imaginació (que podrien coincidir en la mateixa persona, si té tarannà, temps i ganes) i una editorial o institució interessada, és clar, que suplira la quantitat adient a l'esforç, una subvenció correcta o beca corresponent. Jo, per si de cas, aporte alguns esborranys. Primerament, el d'un Tirant bell, elegant i una mica cool:Sense oblidar, tanmateix, que "el millor cavaller del món", era un autèntic homicida, el qual, en puixança de l'honor, no tenia cap pietat amb els seus enemics:Tenia, a més a més, una innegable faceta d'obsés fetitxista, amb certa fixació compulsiva pels bustos turgents:


2 Comments:

Blogger Gonçal said...

Te'n recordes de l'adaptació a còmic que en va fer Sento Llobell? Circulava per la meua escola i, encara que Tirant no tenia eixa mirada cool del manga, no estava gens malament!

9:50 a. m.  
Blogger Josep said...

Si i també hi havia escenes pujadetes de to, que a alguns xics de la meua classe els encantava mirar i remirar. Per cert, el tercer dibuix és bonissim.

11:28 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home